Beef best

Het geheim van oer-Hollands rundvlees

Het verhaal achter Beef Best
Het lekkerste vlees voor allen wie wil genieten van puur rundvlees! Een malse, sappige biefstuk, een zachte entrecote met een mooi vetrandje maar ook een ouderwets heerlijke riblap en sukadelap. Het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten.

Herkomst
Steeds meer smaak en kwaliteitsbewuste slagers en consumenten kiezen daarom het beste rundvlees: Beef Best. Een uniek, en ook nog op en top Hollands, concept. Dit luxe vleesvee is
• Geboren bij een Nederlandse veehouder
• Grootgebracht op een Nederlandse boerderij
• Geslacht door een Nederlandse slachterij
• Uitgesneden en geleverd door een Nederlandse vleesgroothandel
Van bord naar stal, iedere schakel in de keten is inzichtelijk en te achterhalen. Alle schakels staan borg voor voedselveiligheid, dierenwelzijn, en diergezondheid. Zo dienen alle veehouderijen te beschikken over het IKB-keurmerk. IKB staat voor Integrale Ketenbeheersing. Het keurmerk geeft u zekerheid over onder andere de registratie van een gezondheidsplan, dit in samenwerking met hun dierenarts. En aan de basis van dit onderscheidend stukje rundvlees staat bij alle schakels de passie voor hun vak. Echte liefhebbers waar vakmanschap hoog scoort!

Luxe vleesvee
U proeft in feite de fijne structuur, de excellente smaak, mede door de juiste marmering, de puurheid van het vlees! Beef Best is afkomstig van pure vleesrassen als Verbeterd Roodbont, het Wit/Blauwe rund en de Blonde d’Aquitane. Ons vlees komt van kleinschalige familiebedrijven, waar de pasgeboren kalfjes gedurende de zoogperiode bij hun moeder blijven. Zomers zijn ze buiten, in de groene weide, ’s winters in een ruime stal. Daar liggen ze op een dikke laag stro, krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappelen en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn specifieke volle smaak. Rene selecteert en koopt zijn kwaliteitsrundvlees bij Gert-Jan van de Brink in Lunteren. Beef Best, gezond, smaakvol en verantwoord, vlees mét een eerlijk verhaal! En een goed gevoel!

In de pan
Met het Beef Best rundvlees in de pan bereidt u de lekkerste gerechten. Wilt U precies weten hoe u het vlees het beste kunt bereiden? Rene en zijn team voorzien u graag van advies. Alvast smakelijk eten!
Nog meer.., zie website www.beefbest.nl