Slagerij

Cadeaubon
Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste broodjes! Leuk om te geven, lekker om te krijgen.


Vlees- en vleeswaren
In ons bedrijf staat de passie voor het slagersvak centraal. Als ambachtelijke slager is het vertalen van het ouderwetse vakwerk naar uw wensen de specialiteit van Specialiteitenslagerij Sanders. Het is ons streven om u te verwennen met (h)eerlijke en smakelijke vleesproducten. Wij hebben alleen de sappigste steaks, biefstukken, rollades en spiezen in ons assortiment.
Een stukje vlees dat met zorg is bereid smaakt namelijk gewoon nog lekkerder, daar staan wij voor.


De meeste mensen zien vleeswaren nog steeds als broodbeleg. Maar de mogelijkheden met vleeswaren zijn eindeloos. Wat te denken van een salade met knapperig gebakken ham, vers gesneden Serranoham voor bij de borrel of een heerlijke ovenschotel met Chorizo.
De vleeswaren van Specialiteitenslagerij Sanders zijn op tal van manieren te gebruiken in de keuken. Aangezien wij de vleeswaren vers afsnijden kunnen wij direct inspelen op uw vragen. Dus mocht u speciale wensen hebben, vraag het gerust. 70 soorten vleeswaren vers van het mes!

Recepten
Er zijn tegenwoordig zo veel recepten in omloop. Er zijn miljoenen kookboeken en het internet staat vol met recepten. Wij zijn dan ook van mening dat wij u niet moeten gaan overladen met recepten, en u zelf een keuze moet maken. Klik hier voor een site met verschillende recepten.