Catering Met slagerij Sanders

OFYR,Alles draait om sfeer en beleving!

Culinair genieten zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen? Dan heeft slagerij Sanders de oplossing voor een genietmoment. Als U aan de OFYR moet denken dan zijn de toverwoorden Sfeer en beleving! Tijdens het feest of welke gelegenheid u ook te vieren heeft komen er minimaal 2 mensen van ons team ervoor zorgen dat jullie feest een succes wordt! Alles wordt ter plekken bereidt en door de combinatie van het open vuur en de houtskool komt er een unieke smaak aan de producten.

Er kunnen verschillende keuzes gemaakt worden wat betreft het eten. Er worden meerdere gerechten geserveerd. U kunt ervoor kiezen om wat kleinere gerechten (4/5 gangen) te kiezen of om iets minder gangen te nemen en dan wat grotere porties (3 gangen). Vegetarisch? geen enkel probleem!
We hebben natuurlijk zelf ideeën genoeg maar mocht u zelf wensen hebben dan horen wij het graag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons of kom gerust eens langs! Dan kunnen we alles uitleggen

Gerechten:
-Biefstuk met aardappels, boontje met spek en vers gebakken champignons
– Zalm met gamba’s met pasta
– luxe broodje met een hamburger/black Angus met sla en Nacho’s
– Saté stokje met satésaus en kroepoek
– Kipfilet met rijst of met pasta pesto
– Portobello met sla en tomaatjes
– Carpaccio met rucola, Parmezaanse kaas en Desembrood
– Vitello tonato met Parmezaanse kaas en Desembrood
– Stokbrood met Kruidenboter en aioli
Dit is een greep uit het assortiment, We kunnen ook gerechten naar eigen wens maken. Het is tenslotte ons doel om er een succes van te maken.

Direct vlees bestellen?

Bestel ons ambachtelijk bereide vlees direct via onze webshop.

Winkelwagen