Barbecue

Deze zomer wordt het weer smullen geblazen. Met vrienden of familie lekker in de tuin tot in de kleine uurtjes, genieten van heerlijke gerechten, bereid op de openlucht grill! Roosteren is puur en gezond. De geur roept de sfeer op van warme zuidelijke streken en de smaak is onmiskenbaar bijzonder! Dat er heel wat meer kan dan een hamburger of een BBQ-worstje grillen bewijst ’t culinaire onweerstaanbare grill-assortiment wat wij voor u samenstelden.Laat u daarom vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Barbecuepakketten
Voor ieder wat wils! Maak uw keuze uit één van de barbecuepakketten die wij voor u hebben samengesteld. Het is ook mogelijk om zelf een vleespakket samen te stellen, kijk hiervoor op de pagina met onze barbecuespecialiteiten. Daar vindt u ons gehele assortiment voor op de barbecue.

Klik hier voor onze Barbecuepakketten

Barbecue compleet
Uw BBQ compleet, ook dat is mogelijk bij Sanders Slagerijen. Kies één van onze vleespakketten of stel zelf uw pakket samen en maak uw BBQ compleet met onze heerlijke salades, sausjes, rauwkostsalades en nog veel meer. Op zoek naar een compleet verzorgde barbecue vanaf 15 personen? Stel dan zelf uw aanvullende pakket samen, maak hiervoor uw keuze uit onderstaande salades, sausjes, rauwkost en meer.

Klik hier voor BBQ compleet

Barbecue specialiteiten
Heeft u een keuze kunnen maken uit onze pakketten, of stelt u liever zelf een pakket samen. Volop variatie. Laat u inspireren via deze pagina en laat u vervolgens vakkundig informeren over de hoeveelheid en samenstelling van uw barbecuepakket.

Klik hier voor onze Barbecue specialiteiten